Aparitii in presa

Follow Us!
Facebook

Maxim Quartet concerteaza in Ierusalim la ‘The Israel Festival
HOTNEWS.RO

Maxim Quartet va susţine un concert în aer liber în Israel, pe scena First Station Jerusalem (gara veche a Ierusalimului transformată într-un modern centru de evenimente culturale), în cadrul manifestării intitulate The Israel Festival

Despre Maxim Quartet – Interviu cu HORIA MAXIM
Radio France Internationale

Patru instrumentiști, patru destine artistice și un singur tel de atins: frumusețea pur și simplu sau despre cum să îți regăsești căldura unor sentimente și atitudini ”înghețate” în uitarea impusă de modele timpului. Invitatul emisiunii Art Cultura: Horia Maxim, pianist concertist.

MAXIM QUARTET INVITAT LA EDIŢIA 61 A FESTIVALULUI SĂPTĂMÂNI EUROPENE LA PASSAU

Institutul Cultural Roman

Festivalul european de la Passau este un festival internațional de muzică, care a fost fondat în 1952. Scopul acestuia este de a prezenta cultura europeană în toate fațetele sale pentru a depăși barierele politice și pentru a permite schimburile culturale între Est și Vest. „Welt treffen – Menschen entdecken/Să întâlneşti lumea – să descoperi oameni” reprezintă tema generală a Festivalului Internațional de la Passau. Festivalul va fi deschis în acest an la 28 iunie 2013 cu o „Sărbătoare pentru toți”, în inima orașului Passau. Sunt invitaţi artişti din ţări din regiunea Dunării. Pentru această ceremonie este invitat cvartetul Maxim din București. Muzica lor crează o simbioză între muzica din Balcani și muzica contemporană. Prezentarea acestui grup muzical corespunde conceptului festivalui de a prezenta muzica din ţări din regiunea Dunării, în toată diversitatea ei. Cea de-a 61 editie a Festivalului Săptămâni Europene la Passau are loc in perioada 28 iunie-28 iulie in Passau, Ostbayern, Oberösterreich şi Böhmen.

 

Maxim Quartet, la Passau Festival
JURNALUL.RO

În fiecare vară, Passau, unul dintre cele mai pitoreşti oraşe ale Germaniei, se transformă pentru o lună de zile, în scena muzicală a Europei, graţie uneia dintre cele mai longevive manifestări dedicate muzicii.

MAXIM QUARTET prezinta seria de concerte « CLASSIC REMIX »
Radio Romania Cultural

În Festivalul Enescu 2013 concertează un ansamblu unic în Europa: MAXIM QUARTET prezintă seria de concerte « CLASSIC REMIX ». Aţi ascultat vreodată o piesă interpretată la pian, flaut, contrabas şi… acordeon ? Unică în Europa, această deosebită asociere de instrumente, care creează împreună o sonoritate inedită, reprezintă cartea de vizită a ansamblului MAXIM QUARTET

septembrie 12, 2018